LED til Badeværelse & Køkkenet

Når du overvejer at få lavet nyt badeværelse eller køkken, er der en vigtig ting som du ikke kan komme udenom, det er selvfølgelig valget af belysning – hvor du i dag vil have flere og flere muligheder, når du vælger LED pærer. Det er en form for belysning, der giver et super godt lys, der er mange valgmuligheder og så holder de i mange år – alle 3 ting, er nogle der er værd at tage med i overvejelserne, når der skal laves nyt køkken eller badeværelse.

LED photo

Badeværelset og LED pærer

Nu tænker du nok, at det ikke er muligt at få LED pærer som spots, og så kan du med det samme tro om igen, for selvfølgelig kan du det. Der findes en lang række af modeller, der fungerer med samme sokkel som du får halogenspots med, så vil du gerne have en smart, effektiv og lækker belysning ude på badeværelset, kan du sagtens vælge LED pærer. Det giver dig pærer som lever i mange år, levetiden er ofte helt op til 50 år, og du får en belysning, der er meget tæt på at give dig almindelig dagslys på badeværelset. Er du ikke kommet i gang endnu, vil du med fordel kunne starte med LED pærer her.

Køkkenet og LED pærer

Når du skal have et nyt køkken, er det helt sikkert at belysningen spiller en væsentlig rolle, og her kommer du selvfølgelig ind med, at det ikke er muligt at få LED pærer, der kan give en god og kraftig belysning, i forhold til for eksempel lysstofrør. Det er ikke rigtigt, i dag kan du få så mange forskellige former for LED pærer, at du sagtens kan få nogle, der giver dig en rigtig flot belysning i køkkenet. Det kan være blidt, koldt eller varmt, og fordelen ved LED pærer, er at du ikke skal vente på at de kommer i gang med lyse fuldt ud, det gør de nemlig fra starten, hvor der med mange energisparepærer kan gå flere minutter før de er oppe i fuldt flor.

Badeværelset og køkkenet – LED pærer

Du kan derfor ikke længere være i tvivl, for med de mange muligheder du har for at få LED pærer, vil det ikke længere være til at komme uden om, at køkkenet og badeværelset skal være med denne type pærer. Det giver dig en god økonomisk besparelse lysmæssigt, du har mulighed for at få pærer, der brænder i 50 år, og du har et flot, levende og behageligt lys i de 2 rum.